Sommaren 2011

Eftersom att skolan har dragit igång. Betyder det att det inte längre är sommarlov. Därför tänkte jag göra en sammanfattning av min sommar. Både i ord och bilder!
Jag började sommarlovet med att åka på ÖFF. En fotbollsskola för spelare i Östergötland. Många från laget var med!
Den 22 Juni var det dags för husresning. Jag upp tidigt för att vara med och kolla!
Jag och tjejerna var ute och cyklade. det började att regna så att vi fick ställa oss under ett stort träd (Totoro trädet).
Sen åkte min lillasyster Matilda och jag färja till Åland med farmor och farfar.
När jag kom hem var jag och badade och solade tre dagar med min farmor.
När det sedan blev Juli och det var dags för cup i Finspång var det riktigt bra väder. Vi spelade 4 matcher. 3 i strålande sol och en i regn.
Det blev sommar på riktigt när vi hade plockat jordgubbar. Vilket är en tradition v.27.
Dagen då det var Munken in the park hade Josefine och jag väntat på länga. Dock hade vi hoppats att Little Marbles skulle spela som året innan. Samma dag fick mamma semester så vi gick ut och njöt av den fina kvällen!
Det här är förövrigt den finaste bilden jag har tagit i sommar.
Alla hade semester i familjen och då slog vi till med grillning två dagar i rad. En hemma och en hos mormor med kusinerna.
Efter allt grillande var det dags för ännu mer. Vi åkte nämligen till Gotland! Sol, bad, sightseeing och grillning! Dessutom bodde vi i ett toppen bra hus.
När vi kom hem från Gotland var vi väldigt sugna på att åka till Öland. Men det blev inte fint väder förens efter en vecka.
Men det blev två dagar innan jag skulle iväg på Eskilscupen i Helsingborg. Det gick inte så bra rent fotbolls mässigt. Fast så kul!
Förra årets sommarlåt var Waka Waka. men i år var det Fest hos Mange!
Efter cupen tog jag det lugnt tills min födelsedag. Jag blev verkligen super nöjd med ALLA presenter som jag fick iår! Bland annat 45 Pund som jag shoppade för i London.
Efter två dagar var det mammas tur att fylla år och sen åkte jag till London med farmor och farfar.
När jag kom hem var jag kan ska trött. Men jag var tvungen att gå på Augustifesten. Så att en lite sväng blev det!
Som ni se har jag hittat på en del grejer i sommar. Men allt har varit toppen. DEn bästa sommaren hittills. Tack vänner och familj för en super duper bra sommar!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0