Bloggfri vecka

Har inte gjort något speciellt under dom här dagarn eftersom att jag har varit sjuk. Nu har jag lite viktig information att meddela. Imorgon kommer troligtvis hela familjen att åka på en sista resa innan semestern är slut. Vi kommer att åka till Böda Sand på Öland och campa. Det har vi gjort dom senaste 3-4 åren. Jag längar så himla mycket tillbaks, så att det ska bli jätte kul. Äntligen!

Om vädret tilllåter kommer vi att stanna där tills på Onsdag. Vi försöker att vara kvar så länge som möjligt och njuta av det fina vädret. Men sen måste vi hinna hem oh packa om. För att dagen efter alltså på Torsdag ska pappa och jag på Eskilscupen i Helsingborg med fotbollslaget. Där blir det en resdag på Torsdag och sedan 3 dagar med fotboll.

När det är cup finns det ingen tid eller lust till att blogga. Därför blir det ingen bloggning då. Sedan har jag bestämmt att jag inte vill ha med mig datorn till Öland. Det här betyder att det kommer att bli en blogg fri vecka. Ifall har har tid och lust idag kan det hända att jag skriver några inlägg eller så får det vänta.

Vi får se. Jag ska iallafall njuta av dom sista veckorna i ledighet och sommar. Sen är det skola och höst. Men det tänker vi inte på nu!

Böda Sand 2010!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0