Tävling med Foki och phoenixtshirt.com

  

Jag är med och tävlar om att vinna t-shirts från phoenixtshirt.com. Den här tävlingen är det foki som har på sin blogg. Jag har alltså valt ut tre t-shirts från phoenixtshirt.com hemsida. Dom här t-shirtsen skulle jag vilja vinna som är över.

Önska mig lycka till!♥

Flummiga bilder i min randiga tröja
Ramlade efter den här bilden

♥Tröja-HM
♥Byxor-Cubus

Hiphopbutiken 219 kr
Hittade några as balla klockor från hiphopbutiken.

Skön T-shirt från Gina Tricot 99 kr


Köpte som sagt den här T-shirten igår.

Imorgon bitti så ska jag spela fotbollsmatch i Nyköping så att jag får blogga senare på dagen.

Natti natti på er!

KappAhl 129 krIgår var jag och shoppade med bästa vän Josefine och jag brukar inte handla massor och absolut inte så spontant som det blev igår. Jag köpte en klocka från kappAhl för 129 kr, fast det blev 90,50 kr med rabatt om det var någon som ville veta xp. Köpte även en tröja som jag har haft idag, bilder kommer senare.

Iadg har jag inte gjort någonting alls och nu sitter jag här och väntar på att få mat (det där lät konstigt, men) det blir iallafall Plankstek. 

Någon som gillade klockan?

 

Vilka skulle jag passa bäst i?

Nu ligger det på er jag har hittat ett par jätte fina solglasögon från HM och jag vet inte vilken färg. Egentligen så vet jag inte om jag passar i dom men nu undrar jag vilken färg jag ska köpa!

Ni får gäna kommentera och säga vad just du tycket! Tack på förhand.♥

Snö,regn och hagel idag

Idag har det varit en tråkig dag med snö, regn och hagel. Det haglade när jag och mina kompisar skulle cykla hem från skolan så att vi inte kunde ha ögonen öppna. Fast precis när jag kom in hemma så slutade det att hagla. Men nu måste jag sätta mig ner och träna på en redovisning på engelskan tills imorgon och sen har jag prov på fredag i Geografi. Så att vi ses senare med mer blogg.

Bilderna är tagna för ungefär en månad sedan när det precis hade blivit vår ute.


 

Nu är det vår

Idag har jag varit i skolan och det har varit en helt en helt vanlig dag förutom att jag fick gå för att jag hade punktering på cykeln. Fast det är så fint och skönt ute nu så att vi spelade kort på raserna jag och mina kompisar och sedan har jag även varit utomhus hela eftermiddagen.

Jag blir iallafall glad av det här vädret. Man bir det av sådant här väder, eller vad tycker ni?
Men ialla fall jag har varit ute lite med min kamera och tagit lite bilder på allt fint som finns utomhus nu. Våren har visserligen inte kommit så långt men det är en bit på väg.Jag skulle bara säga att det är så att det inte finns inlägg i alla kategorier. Men jag lovar att det kommer att komma inlägg.   

RSS 2.0