Twinkle Twinkle Little Star

Jag gillar den här låten väldigt mycket!

10 kronor

God morgon!

Jag vaknade för en liten stund sedan och jag har hunnit att äta lite. Det blev stekt hjärt ägg med lax och julskinka. Nu så ska jag börja att göra mig i ordning lite sakta. Föra att klockan två så ska jag vara hos min moster. Där det blir dom sista julfestligheterna i år.

Jag vann just 10 kronor på min tian lott!


Farmor och farfar

Nu så ska vi vidare till farmor och farfar och äta ännu mer. Jag har fått massor av julklappar. Visar senare!

Julafton

Nu så är jag nästan helt färdig och vi ska snart åka till min mormor och träffa alla kusinerna. Det kommer säkert att bli jätte kul. För att det brukar det bli! Ska locka min lillasyster hår nu och sedan så är vi helt klara.
Jag har fått några julklappar som bland annat var Graffiti nails!

Kapten Röd

Nu så håller jag på att ladda upp till julen med Kapten Röd. Det är min reggae-idol just nu och den bästa låten som jag hittade den här veckan är 1000000 Nollor.Nya videon!En live inspelning från "Bob Marleys minneskonsert" i Skärblacka i Norrköping. Jag såg honom när han skulle gå upp på scenen men då så åkte vi hem. Jag hoppas bara att han kommer nästa år!

Dan före doppardan

Nu så har jag krupit ner under mitt sköna dun täcke för att jag små fryser. Jag har varit ute nästan hela dagen med Josefine. Vi har åkt pulka, vi har grävt och gjort snö hus och nu så blev jag väldig trött när jag kom hem. Men det är kul att det är snö.
Imorgon så är det den stora dagen alltså julafton.IJag hoppas att det kommer att bli en jätte kul dag. Men tiden har gått så fort och jag kan inte förstå att det är jul.

Jullov

Nu är det äntligen jullov och det känns jätte skönt att inte behöva tänka på att gå upp i tid, gå och lägga sig i tid och göra massor av olika uppgifter. Ska bara sova ut och inte tänka på skolan. Ska nog gå ut i snön som start på jullovet!
Inte en jätte bra bild, men jag gillar den!

Dålig dag

Jag kom hem för en och en halv timme sedan och var jätte trött. Gillar inte långa dagar och jag har inte gillat den här dagen under huvudtaget. Började med att jag tog fel buss, kom nästa försent och Nickolina var sjuk. Hoppas att det blir en bättre dag i morgon.
Även om jag inte gillade dagen idag så tycker jag om er jätte mycket!Linnea, Nickolina, jag och Josefine.

Arg

Har precis ätit den första julmaten för i år och sitter nu har inte speciellt roligt. Igår när jag, Josefine och syrran var iväg och kollade på idolerna så blev vi väldigt besvikna när dom sa att det var Daniel, Andreas och Olle som skulle komma. Fast att det stod i tidningen och på lappar inne i stan att Linne, Olle och Andreas skulle komma.
Så att vi fick inte se Linnea. Gillar Andreas lite också, men inte lika mycket.Tråkig bild jag vet!

Bussen

Nu så sitter jag och väntar på att bussen ska gå. Ska hem och äta och tillbaka tll stan senare pga att jag ska titta på Linne, Andreas och Olle från idol. Tycker att det ska bli ganska roligt. Ska prata med Nickolina och Linnea nu!

Tandläkaren IGEN

Nu så sitter jag och ser på Äntligen hemma och det är sista avsnittet. På eftermiddagen så har jag varit och klätt farmors julgran och innan det så framkallade jag bilder som jag sa hämta i morgon och har även varit hos tandläkaren IGEN.

Klippa håret

Jag har varit hemma hela eftermiddagen och nu så ska jag iväg och klippa håret. Det ska bli jätte skönt att klippa sig. Nu måste jag gå hej då!

Lucia

Nu åker jag iväg på Matildas lucia. Det är jätte tidigt och det är helt mörkt ute. Ok, lite mysigt är det med lucia. På skolan så ska jag och också kolla på lucia tåg. Hoppas att ni får en bra lucia!
Har mest vinter bilder jag fotat så att ni får kolla på dom. Hoppas att det är okej!


12 dagar kvar

Idag har det ju gott hälften av alla dagar fram tills det är julafton och imorgon är det redan lucia. Det här är den sista hela veckan för mig i skolan och det känns jätte skönt. Jag tror att tiden kommer att gå jätte fort fram tills det är jul.
Vi får inte glömma bort att det är tredje advent idag. Jag kan inte ta någon bild på dom tre ljusen som vi har tänt här hemma eftersom att kameran är sönder. Jag lägger in en bild från första advent!
Vi får ta bilden gånger 3 så blir det rätt!

Norrköping lucia

Idag så har jag inte hunnit att blogga riktigt. Slänger in ett inlägg innan jag ska gå och lägga mig. Måste gå och lägga mig extra tidig idag för att jag måste gå upp jätte tidigt. För att det är lucia och jag ska till min lillasysters skola.
Idag så har jag varit och kollat på Norrköpings lucia och tidigare på dagen så har jag gjort lite nödvändiga saker som är bra att ha gjorda.

Facebook

Efter att jag hade varit på badhuset med Josefine så åkte jag direkt till min kusin William för att han fyllde 12 år i veckan. Sedan nu på kvällen så har vi bara ätit och sådär. Börjar bli lite orolig för min familj. Min mamma och min lillasyster och jag sitter och chattar med varandra på facebook.
Vi pratar inte med varandra!


Jay

Såg såklart på Idol igår och jag tyckte att det var bra och sådär även om jag inte gillade någon i finalen. Idag så ska jag åka till badhuset med Josefine. Ska bli kul och jag vet inte riktigt när jag kommer hem.

Tandläkaren

Hejsan!
Jag var tillbaks till skolan idag och det har varit en ovanligt bra dag hittills. Efter skolan så åkte jag direkt till tandläkaren. Där fick jag ta bedövning som sitter kvar nu och det är väldigt jobbit. Är väldigt hungrig, men vet inte om jag kan äta. Jag har tagit bedövning förut. Men det är ändå lika jobbit. Det gjorde i alla fall inte ont.

Långtråkigt

Den här dage har varit så himla lång och tråkigt. Jag har bara legat i soffan hela dagen och inte känner jag mig mycket bättre. Det skulle väl bli bättre om jag får sova mer i natt. Men just nu så kan jag inte sova känner jag. Det blir nog att kolla på Robinson.

Feber

Från igår när jag nästan inte kunde prata tills idag när jag inte kan prata alls och har feber. Mår inte alls bra och ligger just nu i soffan. Ska lägga mig ner och blunda lite. Vill bli frisk!Kråka

Hallå på er!
Jag har varit iväg och spelat piano som jag berättade igår. Det gick bra och jag är nöjd med det. Jag har fått ont i halsen och när jag vaknade i morse så kunde jag nästan inte prata. Så att jag har låtit som en kråka hela dagen, hehe.
Så nu så sitter jag och dricker te och innan så testade jag att ta lite bilder.

Isn't She Lovely

Just nu så sitter jag och kollar på Äntligen hemma. Ska gå och lägga mig snart så att jag är pigg tills imorgon. Börjar skolan vid nio. Men på kvällen så ska jag spela Is'nt She Lovely på Piano. Hoppas att det kommer att gå bra! Det känns ganska bra för att jag har tränat ganska mycket.

Jul fika

Jag har för ett tag sedan ätit lussekatter och druckit julmust. Så himla gott och man känner verkligen att det är jul snart. Här är några bilder från när jag bakade lussekatter.

Promenad

Nu så ska jag gå ut på en promenad och fotografera lite. Jag har berättat att jag inte har så mycket bra bilder att visa. men förhoppningsvis så kommer jag att ha det när jag kommer tillbaka. Väldigt mycket snö kommer det att bli.

Studiedag

Jag ska åka iväg till mina sysslingar nu och jag vet inte riktigt när jag kommer hem men då ska jag nog se på. Behöver inte tänka på att gå och lägga mig eftersom att jag har haft studiedag idag och kommer ha det imorgon också.
En annan liten fin burk inte jätte kul, men imorgon har jag lite tid att fotografera.

Tandläkaren

Ja, idag så har jag varit hos tandläkaren och det gick bra. Det var det gamla vanliga man skulle ta kort och så kollade hon lite. Då upptäckte hon att jag hade gropar i tänderna längst bak som jag ska fylla igen nästa fredag. Det var något som typ hade varit på tänderna hela tiden och som jag inte kunde göra något åt. Det såg i alla fall jätte bra ut sa hon flera gånger.
En bild på mina små burkar som jag har mina mjölktänder i. Har inga kvar nu. :(

Vitlök

Just nu så sitter jag och luktar vitlök för att det var kebabpytt med vitlöksås. Ångrar mig nu att jag åt det. Måste ha tuggummi! Det är en ganska kort dag idag så att jag slutar vid två och går till Gitarren.
Hoppas att ni har en bra dag, jag fryser!
Chokladkalender

Idag är det första december och jag känner mig jätte glad. Det känns inte som att det kommer att vara jul om några veckor. men det är snö utanför, julkalendern har börjat och man får öppna första luckan i chokladkalendern.
Jag har köpt en hello kitty kalender i år och jag gillar den jätte mycket!


RSS 2.0