En timme till

Ska släcka min lampa nu. Jag är så trött efter fotbollsträningen. jag bara sprang och sprang och efter en stund så visste jag varken ut eller in. Dagen har varit så lång känns det som. Inte så konstigt eftersom att vi fick en timme extra.
Jag glömde inte bort att ställa om klockan. men det gjorde min mormor så att hon kom en timme förtidigt till Matildas uppvisning. Det var i alla fall tur att det var åt det hållet.

Fotbollsträning

Jag tycker att det var jätte kul. Men nu så ska jag iväg på fotbollsträningen. Det ska bli roligt att träffa laget och träna eftersom att vi bara träffar varandra en gång i veckan nu på vintern.

Schowskola

Nu så ska jag åka iväg och titta på Matilda när hon dansar. Hon kommer både att sjunga och dansa. Jag ska även hjälpa till lite så att jag blir borta hel dagen. Jag tror att jag ska ta med mig kameran också och jag hoppas att jag kan få några fina bilder.

Vintertid

God morgon!♥
Hoppas att ni har sovit gott, det har jag och en timme längre också eftersom att vi går över till vintertid. Så att nu så kan jag sitta och se på tv en timme längre.

Barbapappa

Här visar jag upp mitt smycke som jag har på min dator. Jag har haft det ett tag, men ni får även se bilder på mindator som jag inte tror att jag har visat.
Smycket.Fodralet.

Datorn, jag har mitt fotbollslag som bakgrundsbild.

Mums

Jag har precis glömt bort att visa upp min nya bakelse. Ni får även se dom som jag hade sen tidigare.
Som ni ser så hade jag inte så jätte mycket tid när jag tog bilderna.

Chokladpudding

Sitter och äter chokladpudding nu och Jay sjunger på idol.Tycker inte att han är så jätte bra. pappa är i Barcelona så att mamma, jag och Matilda är ensamma.
Jag har varit och köpt en ny tröja och en klänning på eftermiddagen.


Vill ha en frukt

Nu är det fredag igen. Jag tycker att det är skönt med fredag äntligen. Vill ha en frukt för att jag är hungrig. Men jag har igen. Får klara mig till lunchen.

Robinson

Ska sätta mig och se på Robinson nu. Vi brukar se på det lite senare så att vi slipper att kolla på all reklam. Vi spolar över det istället. Efter det så går jag och lägger min. Jag sover till sju men pappa ska åka iväg till Barcelona i fyra dagar så att han måste gå upp vid tre eller något.
Ha en bra Torsdags kväll!♥Min familj brukar bo på Sunwing resort hotell när vi är utomlands. Där har dom två maskotar Den här drinken är döpt efter den ena maskoten som heter Lollo och den heter Lollos drink helt enkelt.

Jag tycker att den är jätte god, har druckit flera.

Lång torsdag

Nu börjar min tyska lektion snart. Det är sista lektionen för dagen så att det är jätte skönt. Ikväll så ska jag inte göra något speciellt. Ska bara ta det lugnt. I morgon är det äntligen fredag och efter det en helg och ett långt höstlov.
Jag känner att det ska bli jätte skönt med höstlov och jag ska inte tänka på en ända grej med saker.
En bild från Mallorca.

Mysigt med mörker

Nu så är jag äntligen hemma. Jag har cyklat hem i lite regn så att det var inte så jätte skönt. Men jag tycker att det börjar bli lite mysigt med att det blir mörkare och man ser hur det lyser lite mysigt inne i fönsterna som man åker förbi.
En fontän i Palma på Mallorca.

Blåbärssoppa

God eftermiddag!
Hoppas att ni mår bra, för att det gör jag. Jag mådde inte så bra på engelska förut. Jag hade ont i magen och mådde jätte illa. Men det gick över och nu mår jag bra.
Sitter nu och dricker blåbärs soppa och har även ätit en macka och en chokladboll. Så att nu så är jag nöjd och glad. Ska snart gå in på gitarren och efter det så är det keyboard och sedan hem.

Det kommer lite mycket höst bilder nu innan det är slut med hösten.

Tidsinställt inlägg

Det har kommit en ny grej på blogg.se  och det är en speciell grej. Man kan med den ställa in att inlägget kommer upp när man vill. Ifall man inte har tid just då som man vill blogga så kan man ställa in så att det kommer upp då.
Bra va?


Gregory Isaacs

Nu så har jag haft Lära känna samtal och efter det så har jag ätit. Nu så har jag lunch rast, försöker prata med Josefine men hon spelar ett spel på facebook så att hon svarar inte. Har även  glömt mina nycklar hemma så att jag måste cykla till pappa och hämta dom sedan.
Här kommer en låt av Gregory Isaacs. Jag började att lyssna påhonom idag för att pappa berättade om honom igår. För att han dog av cancer igår.

Svenska

Har precis kommit till skolan nu. Josefine och jag har cyklat i kylan. Jag har iallafall premiär för min vinterjacka och mina nya stövlar i dag. Nu så är det svenska på schemat och sedan tyska.
Hoppas att ni mår bra!♥


Lång dag

Har varit en lång dag känns det som för att jag varnade så tidigt. Sedan så var jag i skolan och efter det så åkte jag till Josefine en lite stund. Det blev bara lite kort för att efter det så åkte jag hem och åt lite mat och sedan så har jag varit hos mina sysslingar.
I morgon så är det ännu tidigare så att jag måste nog gå och lägga mig snart. Jag ska även gå på Lära känna samtal i morgon. Mamma, pappa, jag och min fröken prata om hur jag trivs.

Fötterna är som isbitar

Är färdig nu för att åka iväg till skolan, men jag behöver inte åka riktigt ännu så att jag kan göra något roligt innan. jag spelade i alla fall match igår i regnet. Vi spelade på en större plan än vad vi brukar och jag tyckte inte att den var överdrivet stor. Men jag spelade hela tiden alltså 2 x 40 minuter. Så att jag var jätte trött igår kväll och det gjorde ont i fötterna.

Match

Nu så sitter jag i min fotölj och tittar på reprisen an Idol och ska snart åka iväg för att jag ska spela match. Tycker att det ska bli kul, men det är däremot inte så bra väder.
Igår kväll så hade vi gäster så att jag sov ganska länge, så att jag kommer väl inte att hinna så mycket idag eftersom att det blir långt att åka till matchen också.

Berg flyttar in

Sitter i min sköna fotölj nu och bara tar det lugnt. Jag är jätte trött och håller på att somna, men det är ju berg flyttar in senare. Jag tycker att det är jätte jätte bra. Men nu så stänger jag av datorn för dagen!En liten sen höst bil. Inte så jätte mycket löv kvar men men.

Nena 99 Luftballons

Har varit i skolan hela dagen och nu så sitter jag och väntar på att Gitarrlektionen ska börja snart. Sedan så är det keyboard och efter det så åkte jag hem och bara tar det lugnt. Imorgon så har vi hemstudedag efter lunch så att det blir inte lika lång dag skolan.


Josefine och jag var färdiga med allt på tyskan idag så att vi började att söka på tyska låtar på youtube och då så hittade vi den här.

Historia prov

Sitter hemma nu och ska börja att göra min historia läxa nu. Vi har prov i morgon och jag vet inte riktigt hur det kommer att gå, men jag har bestämt mig för att jag ska klara det och så länge som jag tänker så kommer det att gå bra.

Skola

Vad fort alla dagar går alltså. Igår så var jag i skolan hela dagen och sedan så åkte jag till min farbror. Det var inget speciellt  eller så jag bara åkte dit. Idag så började vi lite senare och nu så har vi precis ätit fisk, kall sås och potatis.
Ha det bra!

Höst promenad

Har varit ute på en promenad idag och sedan så håller jag på lite och fixar i mitt rum. Senare så är det fotbollsträning så att det blir inte så jätte mycket blogg idag.
Ses senare!


Höst header

Som ni ser så har jag bytt header. Gör bloggen lite höstig med den här headern. Det är jätte fina röda löv som jag la på min gräsmatta.
Hoppas att ni gillar den!


Skola på en lördag

Hallå på er, hopas att ni mår bra. Jag har varit i skolan idag och det kändes lite konstigt för att det var så lugnt i stan en lördagsmorgon mot en vardag. Det var öppet hus och vi hade tre lektioner och en rast på en timme då vi fick gå till Aulan och kolla på dans och musikklasserna.
Nu ska jag bara ta det lite lugnt och kanske gå ut på en promenad senare.


Idol

Det har varit en helt vanlig dag i skolan idag och på eftermiddagen så var jag och spelade sims hemma hos Josefine. Jag kan inte riktigt slappna av eftersom att jag ska gå i skolan i morgon också. Min skola har Öppet hus och föräldrar och andra får komma och kolla på oss när vi har lektioner.
Jag är så törstig efter Tacosen så därför så bjuder jag på den här bilden.

Matte

Hoppas att det är bra med er. Jag har haft No nu och nu sitter jag i klassrummet till Matten. Jag har inte så jätte mycket mer att säga. Försökte få till en bild på dom fina träden med jag lyckades inte så bra.
Ni får nöja er med den nu!

Halv åtta hos mig

Sitter och ser på halv åtta hos mig nu. Håller på att somna för att jag sov länge igår så att jag kunde inte somna igår. Idag så har det varit en lite kortare dag i skolan men sedan så åkte jag till Gitarr och Keyboard lektionerna.
Vi ses imorgon med förhoppningsvis mer energi.


Holland-Sverige

Sitter och kollar på Holland mot Sverige. Just nu så står det 2-0 till Holland och Sverige är jätte dåliga. Dom måst ju vinna för att dom måste vara med i EM eftersom att dom inte var med i VM.
Josefine och jag gick på stan som jag skrev i förra inlägget. Jag fick några kommentarer om att det var tidig att köpa julklappar. Det var inte meningen att jag skulle köpa några. Utan jag fick bara lust att kolla lite på vad jag ska önska mig. Är nöjd med det som jag hittade.
Den här bilden är jag ganska nöjd med, för att jag kom så nära!

Stan med Josefine

Ska äta lite nu och sedan så ska jag och Josefine åka iväg till stan. Jag ska kolla lite på vad jag önskar mig i julklapp och sedan vad jag ska ge bort. Lite tidigt men jag tycker att det är jobbigt att stressa med det.
Precis när jag skrev det här inläget så ringde pappa. Han är i stockholm med jobbet. han berättade att han bodde på Idol-hotellet. Han ser inte på Idol så att han vet inte hur dom ser ut. Men jag tyckte att det var lite små coolt.
Från landet, det är en liten svan där men man ser den inte så bra.

Frukost utomhus

Jag berättade att jag bor nära en flygplats när jag skulle till Mallorca. Idag så vaknade jag av att min farmor och farfars flygplan lyfte. Skulle vilja följa med, men jag är för stor för att gömma mig i en resväska om den inte var jätte stor.
Nu sitter jag i alla fall och äter frukost utomhus. Jag ska gå in och göra läxan och sedan ringa till Josefine.

Soluppgång

Har gjort mig i ordning, har bara tagit det lugnt städat lite i rummet och sådär. Jag har ju som jag har berättat studiedag idag. Jag har inte gjort min so läxa i helgen så att jag ska göra den nu. Det heter ju studiedag, för att man ska studera, eller?
Soluppgång på Mallorca!

Kul med fotboll

Kom precis hem från första fotbollsträningen inomhus. Jag tycker egentligen inte att det är så kul att vara inomhus för att det blir så varmt och och bollen rullar så snabbt så att man inte kan passa eller skjuta.
Men jag tyckte att det var jätte kul idag! Nu ska jag se på Ensam mamma söker.Det är inte jag som har tagit bilden, men jag tycker att den är så fin!

Tävling med Lovisa och Pinkordead

Jag är med och tävlar om ett smycke på Lovisas blogg. Hon har en tävling i samarbete med pinkordead. Jag skulle vilja vinna det här smycket.
Tack Pitchi för förslaget!

Frukost

Har precis vaknat och ska äta frukost nu. Ska väl inte göra något speciellt idag tror jag.

Tvätta bilen

Hej!
Hoppas att ni mår bra, jag mår bra. Idag så har jag hjälpt pappa att tvätta bilen och sen så har jag duschat och gjort mig i ordning för att nu ska jag på kalas.
Det ska bli skönt med en lång helg nu. För att jag ska inte gå till skolan på måndag för att vi har sudiedag på måndag och tisdag.
Ses imorgon!


Kelloggs Extra fruit

Har precis ätit mellis och testade en ny müssli. Den heter Kelloggs Extra fruit. Tyckte inte att den var så jätte god. men nu så ska jag gå till Josefine. Hon väntar nämligen på mig.
Hejdå!

Regn

Har precis haft block nu. Det har fortsatt att regna idag så att man har inte lust att göra något speciellt. Jag slutar klockan 14:00 idag och innan så har vi Idrott., tur att det är inomhus.

Guitar Hero Rocks the 80s

Jag har ju glömt bort att visa er vad det var som jag köpte i Lördags. Det var nämligen så att det fanns Guitar Hero spel på Elgiganten för 99 kronor och när jag såg så blev jag jätte sugen på att köpa eftersom att det inte finns så mycket spel kavar till Playstation 2 längre.
Jag har spelade det en gång i Söndags och jag tyckte att det var jätte kul att få lite nya låtar att spela. Eftersom att jag har spelat dok gamla låtarna som var med till gitarren jätte många gånger.
Vi ses!♥

Stöd rosa bandet 2010

Har tagit en varm dusch och ätit så att nu är allt bra men trött. Först så cyklade Josefine och jag dit och sedan så fick vi en karta och då var det bara att leta efter 15 kontroller. Det regnade lika mycket hela tiden och mina byxor var från början ljus grå men efter ett tag så var dom mörkgrå på ena sidan och ljusa på andra sidan. Men Josefien och jag gick omkring där i skogen och letade och sjöng lite för att hålla humöret uppe.
Jag bjuder på en bild med lite rosa blommor på eftersom att som ni kanske har sett så har jag fixar ett lutet rosa band längst upp på bloggen.

Ös regn

Gick upp lite senare idag eftersom att jag börjar klockan tio. Det känns inte så jätte roligt när det första man ser på morgonen är att det ös regnar och då menar jag ÖS REGNAR. Efter att man har sett det så tänker man att vi ska springa runt i skogen hela förmiddagen.
Hoppas att det inte regnar lika mycket när jag ska åka!


Introducing me

Är hemma nu och ska äta blodpudding snart. Sitter och över på min gitarr läxa som är med Nick Jonas. Tycker att den är ganska bra, hade aldrig hört den innan.
Är det någon av er som har hört den?♥

Friluftsdag

Vi slutade klockan två idag och nu så är det dags för gitarr och keyboard igen. Kommer att komma hem vid fem tiden sen. Imorgon så ska vi ha friluftsdag och då så ska vi ha orientering. Hoppas att det går bra, jag tror det.

Palmer

Sitter och skriver en sammanfattning av en bok som vi har läst på Engelskan i skolan. Mamma och pappa är på min skola nu på föräldramöte. Så att det är bara jag och min lillasyster hemma. Ska försöka koncentrera mig nu så att det blir klart någon gång.

Minigolf

Har precis ätit lunch nu och det var verkligen jätte äckligt. Skinksås med potatis var det. Jag har inte bloggat på ett tag nu. Men i lördags så städade jag och mamma mitt rum, i söndags så spelade jag den sista matchen den här säsongen. Alla i hela laget spelade utom fyra som var borta eller skadade.
Igår så var det bara att gå upp tidigt och cykla iväg till skolan. Dagen gick faktist ganska fort igår och på eftermiddagen så var jag och hos Josefine. Vi gjorde en lite överraskning som jag inte ska berätta om nu. Men förhoppningsvis senare när den det är färdigt.
Jag har haft tyska, svenska och idrott på förmiddagen. Nu väntar no, matte och hälsa. Sen ska jag barra slappa hela kvällen. För att nu så är fotbollen bara på söndagar till höstlovet.
Visar upp några bilder på minigolf banan på Böda Sand. Inte så jätte kul, måste verkligen bli bättre på att fota.

Städar

Hejsan!

Idag så har mamma och jag att börja städa mitt rum. Men sedan så var vi tvungna att åka iväg och lämna min lillasyster på dans och då har vi kollat på en ny dammsugare. Vi har inte riktigt bestämt oss. Jag köpta i alla fall en liten grej som jag får visa er lite senare för att nu blir det mer städning.


Ha en fortsatt bra lördag!

Just nu

Godmiddag!

Har rast nu, det ösregnar ute och vi ska ha idrott snart. Det känns inte så jätte bra nu. Men jag får vara glad för att vi slutar tidigare. Vi slipper matten för att läraren är inte här.
Jag och josefine just nu.
RSS 2.0