London

Jag tänkte visa mina bilder och berätta vad jag gjorde. Jag tänkte även tipsa om lite saker som kan vara bra att veta om det är någon som ska åka dit!
Vi bodde på ett hotell som heter St Giles. Den ligger ett kvarter ifrån teatern där We will rock you spelas. Hotellet var jätte bra.
Utsikten från hotellrummet. London Eye där borta.
Andra dagen tog vi Hopp on Hopp of bussarna. Man köper en biljett för 24 timmar och sen får man åka hur mycket man vill. Man kan se det mesta med dom! Det här såg vi:
En lång gata som leder fram till Buckingham Palace.
Trafalga Square.
Picadilly Circus.
OS ska gå i London nästa år. Närmare bestämt om lite mindre än 346 dagar.
Mycket av tiden går åt till att leta en bra restaurang eller något att äta. Här åt jag Pasta Carbonara.
The Telephone Box.
Big Ben och Houses of Parliament.
London Eye.
Buckingham palace.
Hyde Park.
Lunch.
Tower Bridge.
Hard Rock cafe.
Madame Tussauds.
Milkshake på Starbucks coffee.
Det var dom ställena som vi besökte med bussen. Men sen var vi tvungna att shoppa lite också. Jag gjorde min egna nalle björn på Hamleys. Hamleys är en jätte stor leksaks affär. Det är fem våningar med bara leksaker.
Här köpte jag ett par shorts. Hela tiden när jag gick här inne tänkte jag på Linnea och Josefine. Dom skulle älskat det!
Sista kvällen åt vi god mat och sen såg vi på musikalen We will Rock you. Det var Queens låtar och alla var så duktiga på att sjunga och dansa. Den var jättekul och den var jätte jättebra.
Resan var helt prefekt och jag kommer nog aldrig att glömma den. Tack farmor och farfar för att jag fick följa med.

Sommaren 2011

Eftersom att skolan har dragit igång. Betyder det att det inte längre är sommarlov. Därför tänkte jag göra en sammanfattning av min sommar. Både i ord och bilder!
Jag började sommarlovet med att åka på ÖFF. En fotbollsskola för spelare i Östergötland. Många från laget var med!
Den 22 Juni var det dags för husresning. Jag upp tidigt för att vara med och kolla!
Jag och tjejerna var ute och cyklade. det började att regna så att vi fick ställa oss under ett stort träd (Totoro trädet).
Sen åkte min lillasyster Matilda och jag färja till Åland med farmor och farfar.
När jag kom hem var jag och badade och solade tre dagar med min farmor.
När det sedan blev Juli och det var dags för cup i Finspång var det riktigt bra väder. Vi spelade 4 matcher. 3 i strålande sol och en i regn.
Det blev sommar på riktigt när vi hade plockat jordgubbar. Vilket är en tradition v.27.
Dagen då det var Munken in the park hade Josefine och jag väntat på länga. Dock hade vi hoppats att Little Marbles skulle spela som året innan. Samma dag fick mamma semester så vi gick ut och njöt av den fina kvällen!
Det här är förövrigt den finaste bilden jag har tagit i sommar.
Alla hade semester i familjen och då slog vi till med grillning två dagar i rad. En hemma och en hos mormor med kusinerna.
Efter allt grillande var det dags för ännu mer. Vi åkte nämligen till Gotland! Sol, bad, sightseeing och grillning! Dessutom bodde vi i ett toppen bra hus.
När vi kom hem från Gotland var vi väldigt sugna på att åka till Öland. Men det blev inte fint väder förens efter en vecka.
Men det blev två dagar innan jag skulle iväg på Eskilscupen i Helsingborg. Det gick inte så bra rent fotbolls mässigt. Fast så kul!
Förra årets sommarlåt var Waka Waka. men i år var det Fest hos Mange!
Efter cupen tog jag det lugnt tills min födelsedag. Jag blev verkligen super nöjd med ALLA presenter som jag fick iår! Bland annat 45 Pund som jag shoppade för i London.
Efter två dagar var det mammas tur att fylla år och sen åkte jag till London med farmor och farfar.
När jag kom hem var jag kan ska trött. Men jag var tvungen att gå på Augustifesten. Så att en lite sväng blev det!
Som ni se har jag hittat på en del grejer i sommar. Men allt har varit toppen. DEn bästa sommaren hittills. Tack vänner och familj för en super duper bra sommar!

Gotland 2011

Jag tänkte att sommarlovet är snart slut. Jag har tänkt att göra en lite sammanfattning av sommaren. Men först har jag några fina bilder från Gotland som jag inte har visat. Så att jag tänkte att jag gör det nu!

Augustifest

Det var skönt att sova i min egen säng. Efter 4 nätter på andra ställen! Idag känner jag för att fixa lite olika som är nödvändiga. I eftermiddag är det även match mot Tallboda. Så att jag har inte så jätte mycket tid!
Två bilder från gårdagens Augustifest i Norrköping!

Hemma från London

Nu är jag hemma. Jag kom hem till Sverige i natt. Men jag sov hos farmor och farfar och sen har jag varit iväg med familjen och kollat på John Daniel. Jag har massor av bilder att visa. Men det får vänta till imorgon.

London 16/8-19/8

Nu har vi gått på den sista veckan av sommarlovet och det betyder att det är dags för mig att åka till London. Jag åker imorgon och kommer hem till Sverige fredag kväll. Jag hoppas att det blir jätte kul!

Dopet blev bröllop

Dagen efter födelsedagen var det dags för fest igen. Vi skulle på dop. Det var min lilla kusin som skulle döpas. Det blev dop men även bröllop. Igen visste om det så att alla blev väldigt överraskade.Min födelsedag

Det var en jätte bra födelsedag i fredags. Jag hade inte tänkt på det så mycket och helt plötsligt bara var den bara där. Men jag fick iallafall lite fina presenter!Jag 14 år!♥

Idag är det min dag förstår ni. Jag fyller nämligen 14 år idag. Jag har öppnat lite presenter från familjen och ätit tacos. Ikväll blir det kalas för både mamma (hon fyller på måndag) och mig. Förhoppningsvis lite fler presenter också!♥

Eskilscupen 2011

Cupen var jätte jätte rolig. Fotbollen gick inte alls bra. Vi hade jätte otur, men det är allti en speciell känsla när man är på cup. Man lär känna varandra bättre i laget och även om forbollen inte går så bra. Så hittar vi på något kul iallafall. men snacka om att jag var trött när jag kom hem.Böda Sand 2011

Vi åkte till slut tre dagar till Böda Sand. Det är något magiskt med det stället. Man blir så avslappnad av att vara där. Jag hade ingen lust att fota så mycket. Visade bilder från Böda hela förra vintern.

Alexander

Här kommer en väldigt bar bild enligt mig på min syssling Alexander.

Eskilscupen dag 4

Eftersom att jag har skrivit inläggen i förväg vet jag inte hur den här dagen kommer att se ut. Om vi hoppas på det bästa så kommer det nog att bli en rolig dag med mycket fotboll. Vi får hoppas på det bästa!

Ännu en bild från när vi vann mot Lindö, som sagt vi hoppas på det bästa!

Eskilscupen dag 3

Idag har vi också två matcher. Vi har en i gruppspelet och en kvalmatch. 14.40 möter vi BK Astrio. Senare har vi en kvalmatch och då vet vi inte hur det blir. Det bror på hur vi har spelat dom andra dagarna.

Bild från när vi vann cupen i Lindö i vintras!

Eskilscupen dag 2

Det roligaste med cupen är att vi inte ska möta några lag som vi har mött förut. Ifall vi spelar bra och om vi går vidare kan det hända att får möta Kenty eller Lindö. men vi får hoppas på det bästa. Idag ska vi spela två matcher. En match 9.40 mot Nättraby GoIF och en match 12.10 mot Arlövs BI. Önska oss lycka till!

Bild från Finspångscupen!

Eskilscupen dag 1

Även om jag skrev det här i Söndags så tänkte jag berätta lite om cupen. Jag ska alltså på fotbollscup Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag. Idag Torsdag kommer hela laget att åka ner till Helsingborg där cupen är.  Cupen heter Eskilscupen. Vi kommer att samlas 10.30 vid IP i Smedby och sen åker vi ner. Ledarna och ledarbarnen (alltså jag och pappa bla) kommer att åka ner i en mini buss som vi har hyrt. När vi kommer ner ska vi kanske äta, fixa till och ladda upp för morgondagens matcher.

Våran lagbild!

Grown Ups

När killarna var tolv spelades en väldigt viktig match i basket. Killarna vann och hyllades av deras älskade tränare. 30 år senare dör deras tränare och killarna träffas på begravningen. Alla har förendrats och har nu växt upp till män. Efter begravningen träffas killarna med sina familjer och bor tillsammans i huset där dom firade vinsten av matchen för 30 år sedan. Alla familjer är olika och resulterar i att alla lär sig något nytt.

Det är en bra film och ett bra val av en rolig hemmakväll. Men det är inte den bästa filmen som jag har sett.Grown Ups får ♥♥♥/♥♥♥♥♥.

Man som spelar säckpipa

jag såg den här mannen flera gånger inne i Visby när vi var på Gotland. Sista dagen var jag tvungen att filma honom i smyg. Tro det eller ej men jag gillar faktiskt musiken lite!

Megamind

Megamind handlar om en kille med blå kropp och med ett väldigt stort huvud. När Megamind var en lite bebis skickade hans föräldrar iväg honom ut i rymden. Pappan berättade vad som var hand uppdrag, men han hörde inte det sista ordet. Hela hans uppväxt funderar han över vad det är han ska göra med livet. När han gick i skolan var det alltid Metro Mind som var hjälten. Därför bestämmer sig Megamind för att bli ond.

Det började inte jätte bra. Men efter ett tag så blir det spännande och man vill bara veta mer.Megamind får ♥♥/♥♥♥♥♥.
RSS 2.0