God natt och sov gott

Ska gå och lägga mig snart. Känner mig lite trött nu när jag har gått första dagen efter lovet. God natt!

Påminnelse till mig själv

Gör armhävningar varje dag!
Den här månaden så har jag gjort 8 av 28 dagar.
Inte bra alls.

En kall promenad

Snart så blir det en promenad till gitarren som börjar fem över halv sju. Har inte så jätte mycket mer att berätta, mmina ögon orkar nästan inte att hålla sig öppna. Inte alls bra!Nån bild bara!

Bild

Nu så är det bild på schemat. Tycker egentligen att det är kul med bild. Fast jag känner att jag inte är så bra på det och då blir det inte roligt. Ses sen!Bild i Malmska!

The Ark

Är hemma nu och lyssnar just nu på The Ark. Dom var jätte bra igår i Melodifetivalen tycker jag. Blir ingen fotboll idag för min del så att jag kan vara med på spinning och träning i veckan som kommer. Jag har väldigt mycket att göra då. Pappa fyller år tillexempel och jag vet inte vad jag ska ge till honom. Det känns ganska jobbigt. Jag vill ge honom något speciellt!


Nickolina 14 år

Grattis Nickolina på 14 års dagen. Hoppas att det blir en bra dag med Trassel och allt!Hade inte en bild på bara dig. Fast den här funkar, här är ju du så lång, hehe!

Trassel

Idag så blir det Trassel med Josefine, Nickolina och Linnea. Sen så ska jag sova borta så att jag kan inte blogga mer idag. Hoppas att den är bra!Trassel får ♥♥♥/♥♥♥♥♥

Matte

Har suttit och jobbat lite matte. Blev inget med det igår så att jag gjorde det idag istället. Det är ingen som kan säga att jag har slappat på lovet inte.


Matilda och Julia

I går kväll så satt jag typ hela kvällen i min lilla systers säng med henne och min kusin Julia som har sovit här i natt. Vaknade vid tio och var ganska pigg. Känns skönt!

Har typ 30 bilder till. Fats jag orkar inte lägga upp fler.

Tre strikar på rad

Tror att det stavas så!
Nu är jag tillbaka hemma igen. Det har inte varit en jätte inponerande dag precis. har bowlat fick fyra strikar var av tre var på rad. Efter så gick vi hem till mormor. För att hon kom när vi skulle gå in i bowlinghallen och då frågade hon ifall vi ville komma till henne efter.

Jag är jätte glad, för att jag hade fått en tidigare och sen fick jag tre på rad.
Sista lov dagen

Skulle ha åkt iväg till biblioteket idag på en Japan grej och så. Fast det blev inställt så att jag får följa med familjen att bowla. Man kan aldrig bowla för mycket. Det har varit bestämmt länge och sådär. Ska jobba lite matte nu. Känner liksom för att gör det fast att det är sista dagen på lovet för mig.


Utkiksberget

Det har varit en jätte bra dag idag. Vi spelade bowling först, sen gick vi på stan och sedan så åkte vi hem till Linnea. Kom hem för en och en halv timme sen och nu så ska jag ringa två viktiga samtal inför imorgon.

Bilder från bowlingenHar kommit fram till att det är väldigt svårt att ta bilder när man spelar bowling.

Bowling

Idag så ska jag iväg och bowla med Josefine, Linnea och Nickolina. Det kommer att bli jätte kul! Ses senare i eftermiddag/kväll med förhoppningsvis lite bilder.


Mando Diao - Dance with Somebody

Grillade machmallows

En mysig lite utflyckt med grillande machmallows.Stockholm

Igår så var jag i Stockholm som jag berättade. Det var kul, fast jätte kallt. Vi var i gammla stan, åt, fikade och sedan så gick vi på Vasa museet. Jag har varit där en gång tidigare. Då så var jag bara fem år tror jag så att jag kommer inte ihåg så mycket. Det var kul i alla fall och jag lärde mig saker om det.

Här är bilder från dagen!Film i bilen.

Världens största varma choklad med grädde. En hel skål!Skeppet framifrån.Skeppet bakifrån.En in zoomning.Massor av figurer satt på hela skeppet.En modell av skeppet.En modell av hur det såg ut när dem tog upp skeppet ur havet.Lite skillnad på hur våra dykardräkter ser ut idag. Ändå så var det inte så jätte länge sedan.

Ont i halsen

Idag så känner jag mig inte så bra. Därför så har jag hoppat över att träffa Josefine, Linnea och Nickolina. Jag orkade i alla fall gå ut lite förut så att det kommer bilder på det och även från i går i Stockholm.
Stockholm imorgon

När det är lov så kan man ju tycka att man skulle ha mer tid. För mig så känns det som att det är tvärt om. Jag sover länge och blir därför lite seg. Sen så känner jag att på det här lovet så är jag ju inte hemma. Igår så var jag i Askersund och imorgon så ska jag till Stockholm. Det ska bli jätte kul, såklart så tar jag bilder som förhoppningsvis blir bra som jag kan visa.

Bilder från i sommras.Sportlov

Ska iväg ett litet tag. Den här dagen ska verkligen bara bli en dag då jag tar det lungt. Det tycker jag att jag förtjänar då jag var iväg hela dagen igår.

Min dag - Sportlovscupen

Det var en väldigt jobbig dag igår och det gick inte jätte bra i matcherna heller. Vi kom 10 av 12 lag vilket inte känns jätte bra. Det var jättekul hela dagen tycker jag. Fast när vi bara hade spelat några matcker så var alla jätte trötta. Det fanns baar en plan och därför fick man vänta ganska mycket. Dem andra lagen blev nog inte jätte inmonerade av vårat lag. Men jag är nöjd med min insatts i alla fall.

Vi får ta nya tag och vinna cupen i Lindö istället!♥Bilder från Niels Liedholm cup. Vet att jag tjatar, men kan det inte bli sommar snart.

Sportlovscupen

Idag så är det cup och det kommer att hålla på hela dagen troligtvis. Som vanligt så beror det på hur det går. Om vi kommer till finalen (som vi ska göra) så kommer den att spelas typ vid nio.

Bilderna är från timglaset cup för två veckor sedan eller något!


Det ena laget vann hela cupen!
Hoppas att det är okej att jag la upp bilderna, säg till annars.Born this way

Tävling - Vinn Sony CyberShot DSC-HX5

Är med och tävlar om en kamera på Dennis M:s blogg. Här är en länk till inlägget. Var med du också!


Solen lyser in genom fönstret

Sitter här nu och spelar gittar så att det gör ont i fingrarana och solen lyser in genom fönstret. Ska snart gå ut i yr vädret och gå lite. Känns som om det kan bli en bra dag!Önskar mig en ny gitarr, tyvärr så är det nästan exakt ett halv år tills det är min fördelsedag.

Ny design

Nu har jag lagt upp den nya designen, äntligen! Hoppas att ni tycker att den är fin för att jag är ganska nöjd med den.


A Frog

30 kr Ur & Penn

Hemstudie eftermiddag

Jag kom hem för en halv timme sedan och nu så har ja hemstudiee ftermiddag. Så att det blir att plugga och plugga. Tycker att det känns ganska skönt för att då kan man slappa på lovet och veta att man ligger bra till liksom. Ses senare med den nya designen.

Ser ut som att det är mer än vad det är!Design

Har inte bloggat på länge för att jag har tyckt att lite små saker i på bloggen i designen inte har varit så bra och att jag inte har velat. Idag så har jag hunnit med att göra färdigt den nya så att den kanske kommer upp i kväll eller imorgon.

Photos

Hallå på er!

Har varit en bra dag idag, är iallafall frisk och har faktist inte behövt frysa hela dageb vilket känns väldigt skönt. Har inte hänt något speciellt idag. Men kännde nu när jag skrev den där meningen att det är så här en bra dag ska vara.

RSS 2.0