Änglar

Jag är tyvärr sjuk på syrrans födelsedag. Mådde jätte illa när vi skulle fira henne imorse, så att jag stannade hemma. Känner mig lite bättre nu faktist, hoppas att jag mår så bra så att jag kan vara med och fira mer ikväll!

Ni är mina änglar utan vingar!

Matilda 10 år

Idag fyller syrran tio år, Grattis Grattis Grattis! :D

Mamma Mia

Nu ska jag åka iväg till stan. Igår kväll så tog jag bara det lugnt och såg på mamma mia.Älskar alla låtar så Mamma Mia får ♥♥♥♥/♥♥♥♥♥.

Matilda

Matilda, mamma och pappa är iväg för att Matilda min lillasyster har barnkalas och då är jag hemma själv. Känns lite ensamt men det går bra. Jag har mysigt och äter gott.


Hemstudie em

Idag så började jag skolan klockan åtta. Då så hade jag Block i två timmar och sedan engelska i en timme. Efter det så åt vi pannkakor och åkte hem för att studera på våran hemstudiedag. Jag har pluggat lite fast jag har även varit hin doktorn och handlat lite mat.Ska kanske köra lite wii. Bilden är från nyår!

Panduro

Nu ska jag åka iväg till centrum med Josefine, vi ska till Panduro. Senare så blir det fotbolls träning och imorgon så börjar jag vid åtta så att det blir att gå upp tidigt.

Hoppas att ni mår bra!

Tusen gånger starkare

Efter att jag hade läst Egoboost så började jag att läsa Tusen gånger starkare. Den handlar om Saga som börjar i en svensk klass och en svensk skola. Det är lite speciellt för henne för att hon har inte gått i en svensk skola förut. För att hon har har bott i en båt hela sitt liv och rest runt över hela världen.

När hon kommer till den här svenska skolan så ser hon att det är jätte stor skillnad på mycket. Hon försöker att få andra att förstå och det slutar med att alla tycker Saga är konstig och inte förstår hur det är här i Sverige. Alla är inte lika mycket värda och lärarna har mer tålamod med vissa elever än andra.

Älskar verkligen boken och jag blir glad av att läsa den. Jag känner mig genast TUSEN GÅNGER STARKRE.
Jag håller på och läser om boken nu för att jag tycker att den är så bra!Tusen gånger starkare får ♥♥♥♥♥/♥♥♥♥♥.

Horoskop

Jag har märkt att det har blivit en vana att läsa tidningen på bussen och det roligaste är att läsa horoskpet. för att det stämmer ganska ofta.

Egoboost

I julklapp så fick jag boken Egoboost och på mindre än en vecka så hade jag läst ut den för att jag bara läste och läste för att jag tycker att den är så himla bra. Den handlar om allt möjligt som skulle kunna oroa en tjej. Blondinbella som har skrivit den har mer eller mindre varit med om det mesta som hon skriver om det gör den väldigt bra.

Jag rekomenderar den verkligen!Egoboost får ♥♥♥♥/♥♥♥♥♥.

Böcker

Under kväller och imorgon så kommer jag att lägga in två nu bokrecentioner i min nya kategori BÖCKER. Har läst böckerna Tusen gånger strakare och Egoboost som jag fick i julklapp.

Keep your head up - Michael Jackson

Rosa hörlurar

Nu har det efterlängtade helgen kommit och jag älskar verkligen fredagkvällar. Jag mår inte så jätte bra. Jag är förkyld, ont i halsen och så har jag varit jätte trött typ hela veckan. Ska äta nu och bara ta det lugnt.

Jag reklamerade min hörlurar igår och fick ett par nya utan problem.
Det var lite svårt att få en bild av dom men men.

Musik

Nu så har vi haft Musik och nu och 10 minuter så har vi matte. Idag sk ajag nog orka med att reklamera mina hörlurar. För att det är bara den ena som fungerar.

Vi spelade gittar på musiken, kul!

Summer

Känner mig fortfarande inte så bra. Har ont i kroppen och i halsen så att jag tar och kryper ner under täcket och läser lite. Önskade att det skulle vara varmare och att solen lyste när jag vaknade imorgon.

Längtar efter varmare dagar och mysiga kvällar utomhus!


Busshållplatsen

Nu står jag och väntar på bussen på busshållplatsen. Ska hem och äta, för att kag är jätte jätte hungrig.

Engelska blogg

Idag så började jag skolan klockan 9. Skönt att börja senare för att jag började att känna igår kväll att jag inte mådde så bra. Nu känns det ganska bra så att jag klarar nog resten av dagen. På engelskan så har jag startat en blogg på engelska som jag ska blogga på på engelska på engelska lektionerna. Kul idé tycker jag!

1 m och 30 cm

Jag insåg just hur trött man blir av att bara sitta hemma och göra ingenting efter en dag i skolan. Det har inte varit en jätte imponerande dag, men ändå ok. Är ganska stolt över mig själv att jag klarade av att hoppa 1.30 på idrotten när vi körde höjdhopp. Då mitt rekord var 1.20 från förra året.

Jag vill att det ska bli vår och att snön ska försvinna. Snön håller på att försvinna nu, fast jag vet inte riktig om jag kan tro på att den kommer att försvinna nu.


222

Det här kommer att bli mitt 222:e inlägg på bloggen. Har egentligen inget att berätta. Ska iallafall ha Tyska nu och innan så har vi läst i en timme typ för att vi hade Svenska.

Min favorit bild just nu!

Cupcakes

Igår så kände Josefine och jag att baka lite och det gjorde vi också. Resultatet blev bra, men det tog hela eftermiddagen, vilket kanske var 3-4 timmar. Med det har jag även räknat med att vi var tvungna att gå till ica och köpa till grejer. Jag lovar att det tog lång tid ändå!

Lite bilder från baket!Pearls

Dom första veckorna på det här året har inte varit tpoppen veclor här på bloggen. Jag har kännt att jag inte riktigt har haft lust och att jag har velat göra lite andra saker. Men jag lovar att jag har tänkt på bloggen väldigt mycket iallafall och nu på något sätt så har det kommit tillbaka, lusten att blogga. Jag hoppas att jag kommer att kunna hålla igång bloggandet så att jag har tid att blogga.

Vinn en fotobok

Jag är med och tävlar om en egen fotobok på Lina Flodins blogg. Jag tycker om hennes blogg väldigt mycket för att hon visar upp fin bilder och filmer och delar gärna med sig av lite tips. Jag blir väldigt inpirerad av henne och hennes blogg. Nu så har hon en tävling tillsammans med Jalbum.net och det här är en länk till linas inlägg ifall du också vill vara med!Hoppas att jag vinner!

Fel

Jag vet inte vad det är för fel på bloggen, men något fel är det. Jag skulle byta header och just nu så visas inget eller något. Ska försöka att fixa det.
RSS 2.0