Match mot P-97

Just nu håller jag på och fixar lite. Plockar iordning i rummet och packar ihop kläder. För att jag ska cykla iväg till fotbollen snart. Istället för träning ska vi spela match mot P-97 i Smedby. Jag hoppas självklart på att vi vinner. men vi kommer nog inte att göra det. Vi får väl se!

Sagoläsning på dagis

Lite bilder kommer här ifrån förra veckan när vi läste sagor på dagis.Det gick bra!

Jag har precis gjort provet i NO:n. Jag tyckte att det gick ganska bra faktiskt. Men första sidan tyckte alla var jätte konstig. Vi hade inte kunnat träna på dom delarna i cellen för att det inte stog. Så att jag hoppas att jag får ett bra resultat.

Varm dag

Nu befinner jag mig i skolan. Idag är det varmt ute och vi ska till badhuset på idrotten. Så att det blir en jätte bra dag att vara där. Hoppas bara att vi gör något roligt på Hälsan nu när det är NO-prov idag.

Fika på svenskan

Nu har vi svenska lektion. Men det är en kille som ska sluta idag och flytta till Stockholm, därför fikar vi. I eftermiddag har vi visning av vårat hus igen. Så att jag ska gå på stan med mamma och handla kläder och lite så.Grattis Isobel 14 år

Förlust mot Torstorp/Lotorp

Det gick inte så bra för oss igår. Vi förlorade med 4-0. Det låter inte alls så bra, men vi va inte så dåliga egentligen. Nästa match är mot serieledarna, då måste vi vinna!

Måndag

Aha, då var det måndag igen. Det känns ändå inte jätte jätte jobbigt nu när det bara är tre dagar den här veckan. Har i och för sig NO-prov imorgon som jag väldigt gärna vill få ett bra resultat på. Men det går no bra. Det brukar lösa sig till slut.

Grattis Felicia 14 år

Måste bara lägga upp den här

Spirited Away

När Josefine och Linnea var här igår så såg vi på Spirited Away. Det är en animerad film som kommer från Japan. Jag trodde inte att jag skulle tycka att den var bra, men det var den.

Det handlar om en flicka som tvingas flytta. När hennes familj ska åka till det nya huset så kör dom fel väg. Dom går in i en tunnel och hennes föräldrar börjar att äta av den goda maten som står uppdukat. Dom äter så mycket så att dom blir grisar. Flickan tvingas klara sig själv och kastas in i ny äventyr hela tiden.Spirited away får ♥♥♥/♥♥♥♥♥.

NO-plugg

Idag är det morsdag. Familjen ska åka till mormor och äta och bara träffas. Ikväll blir det match mot Lotorp/Torstorp. Hoppas att det går bra.

Det är tanken som räknas

Den här dagen blev inte som planerat. Tanken var att jag, Josefine och Linnea skulle ha en liten överaskningsfika som vi fixade igår i smyg. Men precis innan så säger Felicia på facebook att hon ska till sin mormor.  Därför kom Josefine och Linnea hit och vi åt upp tårtan, såg på film och hade faktiskt väldigt väldigt kul.

Tråkigt att du inte kunde va med Felicia, men det är tanken som räknas.Film eftermiddag

Nu har jag möblerat om hela mitt rum. För att Linnea och Josefine är påväg hit. Vi bestämde för 10 minuter sen att vi ska ha en lite film eftermiddag. Bara för att det är lite små ruggigt och båsigt ute.

Bloggsvar

Jag berättade att jag var med i en tävling på min kompis Josefines blogg. Jag vann den, för att det var bara jag, Linnea, och Felicia som deltog. Nu har jag fixat så att den ligger här på bloggen. Det kanske kan vara bra för dom som vill fråga anonymt. För att då kan jag svara på ett enkelt sätt.

Nu tar jag tag i dagen

Jag har suttit och läst lite olika bloggar nu. Känner att det får räcka för idag. Det får inte bli för mycket. Jag har lite andra saker att göra idag också. Måste lära mig cellernas delar till NO-provet på tisdag.Tävla om en IPhone

Såg just en tävling som jagväldigt gärna vill vara med i. Jag tycker att det skulle vara jätte kul att ha en IPhone såklart. Om ni känner som jag så kan ni bara klicka här.


Letters to Juliet

Förra helgen när jag var sjuk så hyrde jag Letters to Juliet. Jag tyckte verkligen om filmen. Den utspelar sig till stora delar i ett varmt Italien. Vilket gör att man bara vill se mer. I huvudrollen finns Amanda Seyfried och jag tycker om henne.

Amanda som heter Sophie i filmen åker på semester till Italien. Hennes pojkvän och hon ska umgås. Men hon hittar ett hus där flickor från hela världen kommer för att skriva brev till Juliet. Hennes sekreterare skriver svar till flickorna. Sophie börjar hjälpa till och hittar ett brev som har legat där i 30 år. Sophie skriver tillbaks och kvinna kommer dit.

Dom börjar att leta efter den mannen som hon var kär i när hon var 15. Följ med på en spännande resa. För det tycker jag verkligen att ni ska göra.Letters to Juliet får ♥♥♥♥♥/♥♥♥♥♥.

Bredare blogg

Jag har ändrat bredden på bloggen så att jag kan ladda upp större bilder. När jag kollade på hur jag skulle göra så hittade jag en lite rolig video. Personen som berättade sa wrapper jätte roligt och sen sa han det väldigt väldigt många gånger konstigt nog.Annorlunda idrottslektion

Visar upp lite bilder som jag tog idag på idrotten. Kanske låter lite konstigt, men vi fick faktiskt fota.

Träning snart

Jag känner igentligen inte för att träna idag. Men jag vet att när jag kommer ut dit så kommer jag att få massor av energi. När man ändå tänker lite närmare på det hela, vad ska jag göra annars.

En tråkig torsdag

Hej!

Idag har jag bara velat gå tillbaks hem och lägga mig i sängen. Torsdagar är nog den sämsta dagen. Känns som att det aldrig ska bli helg och sen går vi till 15.20 vilket jag tycker är ganska länge när det är bocolli soppa.

Det var visning av vårat hus igår. Därför lägger jag upp två bilder på huset. Jag kommer sakna det sen!Tävling på pitchi.blogg.se

Jag är med på Josefines blogg och tävlar om en gratis bloggsvar.


Lång dag

Iadg har det varit mycket att göra. Först sago läsning på ett dagis i Åby. Sen pizza på Åby krog. Buss tillbaka till Norrköping. Cyklade till Linnea och sen till min moster och min lilla kusin. Snackade kameror ett långt tag. Sedan cyklade jag i motvind hela lindövägen (väldigt lång led för dom som inte vet vad det är). Hittade kanske min avslutningsklänning. Sen hem och då lite snack med Josse och Linnea på Facebook.Bilden är lånad av Linnea.

Jag cyklar iväg!Videon kopierad från Linnea.

Fotbollsträning

Sticker iväg till fotbollsträningen snart. Det var länge sedan som jag var där. Hoppas att det går bra idag!

Thingsyouremember

Det var jobbigare än vad jag trodde det här med orienteringen. Vi hann alla kontroller precis iallafall. Nu ska jag slita mig från datorn och se vad jag sak hitta på. Blev lite inspirerad av att baka när jag gick in på min favorit foto blogg.

http://thingsyouremember.blogg.se/

I♥YOU

Lite bilder från igår när Linnea (i gultröja), Felicia (i vitt linne) och Josefine (hon med massor med färger) var här.


Orientering

Idag är det orientering. Jag tycker att orientering är kul så att det är ett plus. Men det regnar utomhus. Våren idrottslärare har sagt att det bara brukar regna var fjärde år och då ska det inte regna nu. Det kanske är bra för att då får jag testa mina nya regnakläder som jag köpte förra veckan.Vilat hela helgen

Åh jag har varit sjuk hela helgen. Det är anledningen till att jag inte har velat blogga. Känns som att det ändå var ganska bra. Har därför varit hemma och tagit det lugnt, hittat en ny favorit film, renstat ur mitt rum och pluggat. Känner mig jätte nöjd över att jag har fattat NO:n och lärt mig jätte många glosor.Är väldigt nöjd med den här bilden faktist.

Bil

En liten rolig bil!

En timme förtidigt

Åhh, den här dagen började inte alls bra. Jag råkade sätta klockan på 4.50 fast att jag skulle sätta den på 5.50. Nu har jag iallafall varit hos tandläkaren och det gick bra. Inga hål! Nu ska vi ha No snart. Idag är det den längsta dagen, så att vi går till 15.20.

Dansavslutningen 2011 - del 2

Dansavslutningen 2011 - del 1

Bob Marley Minneskonsert

Nu är jag äntligen hemma. Det har varit en lång dag och jag har inte gjort något speciellt där i Blacka. Men dagen har gått fort i alla fall. Jag har såklat fotat!

Jag missar Little Marbles

Jag fick just reda på att jag kommer att missa en spelning med Little Marbes. Det är ju typiskt, bara för att jag hade något jätte roligt att göra som jag har längtat jätte länge.

Skärblacka

Idag kommer jag att vara upptagen hela dag. Jag ska till Skärblacka på Bob Marleys Minneskonsert. Min pappa ska spela och han ska vara konferencier och jag ska självklart vara där och fota. Det verkar bli bra väder så det blir nog en jätte bra dag.

Coca Cola affisch

Jag gjorde just en affisch på coca-colas hemsida. Den blev väligt ful men jag var tvungen att testa.Linnéa

Idag är det Linnea som har namnsdag. Jag heter Linnéa i mellannamn och min kompis Linnéa har självklart också namsndag idag. Grattis till oss och alla andra som också heter Linné!Bild på Linnéa.

Äntligen

Nu har jag äntligen tid att skriva ett inlägg. ibland är det så att man inte har någon insperation alls. Men nu är dte tvärt om jag hittar på massor av sake och har massor med bilder att visa upp. Men jag har verklgen inte tid att skriva!
Maj är alltid såhär för mig. Det händer massor med saker och sen har det även varit väligt bra väder den här veckan och det har jag självklart njutit av.

Jag ska försöka göra mitt bästa och flika in med inlägg här på bloggen!

Smörblommor

Underbart

Rosa

Knopp

Sommar kväll

Vitt som snö

Min bild på Rockkarusellens hemsida

Min bild som jag tog på vinnarbandet ligger uppe på rockkarusellens hemsida ifall ni skulle vilja titta.

Rockkarusellen 2011

Matcht mot Åby

Idag är det fotboll som gäller. Matcht mot Åby i eftermiddag och jag tror att det kan bli ganska tufft. Dom har spelat bra i dom första matcherna i serien. Innan ska jag slappa i solen för att det är så bra väder!

Skulle gärna vilja ha en glass just nu!Nu går jag och lägger mig

Är så himla trött just nu så att jag nästan håller på at dö. Kom hem för en halvtimme sedan och jag har suttit och valt ut bra bilder. För att han som höll i allt ska lägga ut dom på Rockkarussellens hemsida inatt.
Ses imorgon! ♥

Rockkarusellen ikväll

Idag ska jag iväg på Rockkarusellen. Det ska bli jätte kul! Pappa ska vara konfirencier och jag ska fota. Kommer at komma hem vid ett tror jag så att vi ses imorgon. Måste göra mig iordning nu och så att jag är färdig när pappa och jag ska åka.Underbar kväll igår!

Igår var verkligen en jätte jätte bra dag. Vädret har vänt och jag behövde nte har masoor av kläder på mig. Vi hade våran sista dag på vänskaspveckan och därför var det gala och The Michael Jackson show. Jag tyckte att det var väldigt bra. Det var elever på skolan som uppträdde!
På lunchen gick vi och köte godis, som vi skulle ha när vi såg på film på eftermiddagen. Vi såg på en film om väsnkap och då blev det Sandor slash Ida.

När vi slutade cyklade vi till centum och resten av kvällen gjorde vi ingenting. Felicia fick punka så vi gick hem till henne. Det var en jätte mysig kväll!

Tre bilder från uppspelet i Onsdags.

Närbild

Gult

Blue flowers

Jag hann precis

Hååh, jag hann precis in innan det började regna. Nu bara vräker det ner. Jag ska göra lite tyska och engelska nu och sen ikväll ska jag åka iväg på uppvisning med gitarren. Linnea och jag ska inte vara med men vi ska kolla på andra och Karin i min klass!Vi var i st Olai kyrkan förra veckan.

På promenad

Nu ska jag ta en liten promenad till min farmor och hämta min cykel. Det som är lite trist är att det regnar. Men jag sätter på lite musik och börjar gå så kommer jag säkert fram ganska fort tror jag!

...och det gjorde vi!

Imorse när jag gick hemifrån så trodde jag att vi skulle förlora. Jag hoppades iallafall att vi skulle vinna som hejarklack. Men det blev inte riktigt så. Vi förlorade dom två första matcherna, men sen så kom vi igen! Vi vann match efter match och efter ett tag så stog vi i finalen. Under hela den här tiden så stog vi med våran skylt och hoppade och skrek. Vi hade även flaggor och saker att blåsa i.

I finalen vann vi första halvlek, förlora andra och då fick vi spela 4 minuter extra och den som hade mest spelare kvar vann. Vi hade flest spelare kvar och vann då hela turneringen och nu står vi som Djäkneparksskolans bästa arbetslag!

Bra jobbat 7A, 8A och 9A!
KörsbärsträdVi ska vinna...

Idag gäller det! Lag A ska vinna över dom övriga lagen B, C, D och E. Jag och några till ska även vinna pris för bästa hejarklack. Önska mig lycka till, för att våran hejarklack har ingen låt ännu och det ska vi troligtvis fixa på bussen.

Godnatt

Jag vet inte om jag berättade i början av veckan att jag har ganska mycket att gör den här veckan. Förutom att jag går i skolan. Så ska jag iväg på något varje kväll. Det gör att boggen blir lite lidande.
Jag kom hem från fotokursen för ett litet tag sedan. Nu ska jag försöka sova, för att imorgon så blir det att heja på lag A.

Maskros

Det snöar!

Nu känner jag mig lite förvirrad. DET SNÖAR UTE, i maj!? Jag vet att jag inte skulle skriva om vädret men det här måste nästan vara rekord. Iallafall i under dom 13 och 1/2 år som jag har levt. Det blir väl att cykla ill skolan även om jag helst skulle vilja stanna hemma. Har bara tre lektioner idag så att det går kanske bra.

Målat klart

Nu har jag målat färdigt collaget. Blev ganska nöjd, vi kanske måste lägga till något "heja". Ska slappa till en film nu. Imorgon börjar jag tidigt. Men på eftermiddagen så har vi hemstudieftermiddag. Därför har vi bara 3 lektioner!

Pannkakor

Idag har jag haft lite fullt upp. Först var jag i skolan till kvart i 3. Cyklade hem till mig och Josefine och Linnea följde med. Vi stekte pannkakor och sen så började vi att göra en stot collage som det står Lag A på. För att på onsdag har vi dodgeball turnering i skolan. Pris till bästa lag OCH bästa hejarklack!

Vackert

Smedby - Krokek

Det gick bra i matchen och vi vann med 5-0. Vi i Smedby spelade jätte bra och jag måste väl säga att jag för en gång skull är nöjd med min insatts. Jag kan knappt skriva just nu. Det blir bara fel för att jag är så kall så att det gör ont. Första min egen match och sen har jag även varit och tittat på Smedbys Dam Juniorer som spelade på IP. Dom förlorade med 3-1 dock.

Lila blommor

Match mot Krokek

Idag ska jag spela match mot Krokek. Vi spelar hemma idag så att det blir inte så långt att åka. Jag hoppas att jag kommer att kunna spela. Har fortfarande lite ont när jag ska dra upp benet. Får se vad pappa tycker när han kommer hem!

Majbrasan

Här kommer tre bilder från majbrasan igår kväll!

Mysteriet på kyrkogårdsön

Mysteriet my kyrkogårdsön tyckte jag var jätte bra. Den utspelar sig år 1985, men den är inspelat 2004. Det handlar om fura killar dom bor under sommaren i Stockholms skärgård. Jag personligen älskar filmen som utspelar sin på en ö där alla känner alla och det är sommar och varmt.
Just det här året letar millitären efter mystiska ryska ubåtar och familjens bästa vän Pettersson försvinner.Mysteriet på kyrkogårdsön får ♥♥♥♥♥/♥♥♥♥♥

Godmorgon på er

Har precis sett färdigt på "Mysteriet på kyrkogårdsön". Den var jätte bra! Igår kväll träffade jag Linnea, Nickolina och Felicia vid brasan. Jag höll på att frysa ihjäl, men vid elden var det jätte jätte varmt.

RSS 2.0