Filminspelning

Idag är det filminspelning som gäller. Vi ska spela in olika klipp på flera olika ställen. Först ska jag bara dammsuga mitt rum, duscha och äta!

Skrev utan att tänka

Igår fick vi en läxa i musik. Vi fick i uppgift att skriva en egen text till melodin från Imagine. Jag hade inte tänkt att jag skulle göra den idag, för att det är ett bra tag kvar tills texten ska vara färdig. Sen plötsligt hade jag skrivit klart två verser, två refränger och ett stick. Men det är väl bra, då är den klar utan att man ens hann tänka. Nu ska jag inte plugga mer på en hel vecka.Höstlov!

Jag tror inte att jag berättade det igår. Efter skolan idag stannade Josefine, Linnéa, Felicia och jag kvar. Vi har länge pratat om att vi skulle spela in en film. Nu har vi börjar med den och jag hoppas att det blir jätte bra. Nu är jag hemma och ska fixa med lite små saker som har med skolan och göra. Sen tar jag höstlov!

Bron

Nu är träningen avklarad och jag kan gå och lägga mig med gott samvete, nej jag bara skoja. Men det är skönt, det är jätte kul på grus tycker jag. Det var den sista gången på grus nu och sen är vi inomhus. Jag ska iallafall se på Bron nu. Jag har upptäckt att det är väldigt bra!Plugg, plugg, plugg

Usch och fy! Jag har pluggat hela eftermiddagen och jag ska fortsätta efter matten också. Jag har så himla mycket som jag vill bli färdig med innan lovet nästa vecka. Om det ändå kunde finnas något annat sätt!

Jag har skrivit om Storbritannien hela eftermiddagen och sen har jag ingen annan bild så att det får blir den här!

Hektisk dag

Den här tisdagen har varit en hektisk dag. Jag trodde inte det på morgonen. Men desto mer tiden gick i skolan så fick jag mer och mer läxor och sådant. På eftermiddagen har jag gått på stan, ätit mat och pluggat engelska glosor. Nu förtjänar jag att se på tv och sedan bumms i säng. För att imorgon börjar jag 8.

Höst promenad

Jag tycker egentligen inte om hösten så mycket. Det blir kallare, man vet att vintern kommer att komma snart och sådär. Men jag har längtat lite efter att hösten skulle komma så att man kan ta höstiga promenader och ta färgglada bilder.
Därför hade jag länga tänkt på att ta en promenad i Folkparken. I fredags gjorde jag det och Josefine, Linnea, Felicia och Nickolina förljde med!Älska Måndagar

Älska måndagar med sovmorgon. Man går upp tidigare, men är ändå utvilad. Gör ingenting en hel timme innan man börjar skolan. Kapten Röd på högsta volym och bara njuter. Detta tänkte jag fira med en ny design. Jag är inte riktigt nöjd med den. Men jag är så trött på den gamla!Första inköpet

I söndas så köpte jag dom första sakerna till mitt rum. Förutom att mamma och pappa har beställt soffor, sängar, bord, stolar och bioljud. Så har jag beställt ett sängbord och sen har jag köpt en filt.

Sängbordet:

Filten:

Tillbaks!

Jag vet att det var väldigt länge sedan som jag bloggade. Men jag bloggar ju för att det är kul. Sen skolan drog igång så har jag haft väldigt mycket att göra med skola, fotboll och gitarr. När man inte har tid att blogga så är det heller inget kul.
Men har tänkt att jag ska blogga om det nya huset och mitt nya rum nu. Det är bara 6 veckor och 2 dagar kvar nu!Parhusen upp vid vårat område.
RSS 2.0